Wednesday, June 2, 2010

::tomorrow::

besok malam aku akan bertolak ke texas.flight pukul 10.45pm dan semestinya kena masuk 2jam awal.aku bersama kakak-kakak aku akan lead dulu kiteorang punye journey.and selebihnya(akak,parents,abang and akak ipar)pegi 2 days later.
p/s:kami dapat shopping dulu..hahaha

this time agak menarik sebab aku punye flight transit.KLIA-changi-chicago-dallas then baru la sampai umah akak aku.aku pegi agak lama.sebulan.bercuti,mesti lama-lama sikit,kasi buang benda-benda xpatut dalam kepala otak ni.and still terpikir this time akak aku nak bawak kami pegi jalan mana pulak.

and yang paling aku xsuka sebab aku akan makin jauh dengan dia.lagipun dia sememang nya bizi dengan keja dia.so memang xdapat nak layan aku sangat even aku tersangatla free kat sini.atleast da jauh nanti baru dia terasa kot.hahahaha.kalo la dia ingat aku.phhttt....makin jauh.memang xdapat jumpa.susah nak contact due to phone aku xfunction, dia keja and waktu masa yang berlainan sama sekali.ahh..xsuka!

btw..hope this journey give me the best moment ever.I.L.Y~

2 comments:

  1. waaa...yanti t bwk oley2 ea...
    hehe

    ReplyDelete
  2. hahahaha...
    insyalah..dtg jalan2 je
    xkeja,poket pon kosong

    ReplyDelete